Light Style© by Fisana

Jump to content


Photo

"...TypeError: cmpTimer.SetInterval is not a function..."


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 lulo

lulo

    Discens

  • Community Members
  • Pip
  • 36 posts

Posted 29 April 2012 - 03:59 AM

lulo@lulo-ubuntu:/home/backup/0.A.D./0ad$ binaries/system/test
Running 267 tests.......................................................................................................................................................................................................................ERROR: JavaScript error: simulation/components/UnitAI.js line 2030
TypeError: cmpTimer.SetInterval is not a function
  (500,1000)@simulation/components/UnitAI.js:2030
  ()@simulation/components/UnitAI.js:769
  ([object Object],"INDIVIDUAL.COMBAT.ATTACKING")@simulation/helpers/FSM.js:353
  ([object Object],[object Object])@simulation/helpers/FSM.js:264
  ("Attack",[object Object])@simulation/components/UnitAI.js:1947
  ([object Array])@simulation/components/UnitAI.js:2447
  ([object Array])@simulation/components/UnitAI.js:2484
  ()@simulation/components/UnitAI.js:2928
  ()@simulation/components/UnitAI.js:617
  ([object Object],"INDIVIDUAL.IDLE")@simulation/helpers/FSM.js:353
  ([object Object],[object Object])@simulation/helpers/FSM.js:264
  (0)@simulation/components/UnitAI.js:2581
  ()@simulation/components/Formation.js:88
  TestFormationExiting(1)@simulation/components/tests/test_UnitAI.js:132
  ()@simulation/components/tests/test_UnitAI.js:145

In TestComponentScripts::test_scripts:
../../../source/pch/test/../../../source/simulation2/components/tests/test_scripts.h:44: Error: Test failed: L"Running script simulation/components/tests/test_UnitAI.js"
../../../source/pch/test/../../../source/simulation2/components/tests/test_scripts.h:44: Error: Assertion failed: scriptInterface.LoadScript(pathname, wcontent)
...................................................
Failed 1 of 267 tests
Success rate: 99%
lulo@lulo-ubuntu:/home/backup/0.A.D./0ad$ binaries/system/pyrogenesis
Cache: 500 (total: 7986) MiB
TIMER| InitVfs: 327.944 us
TIMER| InitScripting: 2.26341 ms
TIMER| CONFIG_Init: 2.56621 ms
No protocol specified
No protocol specified
No protocol specified
No protocol specified
init kbd.
ERROR: SDL library initialization failed: Unable to open a console terminal
terminate called after throwing an instance of 'PSERROR_System_SDLInitFailed'
  what():  System_SDLInitFailed
Przerwane (core dumped)
lulo@lulo-ubuntu:/home/backup/0.A.D./0ad$ 

using new instructions http://trac.wildfire...ildInstructions ( ...update-workspaces.sh with --with-system-enet --with-system-nvtt --with-system-mozjs185 ...) for my new ubuntu 12.04 x86_64...:sorry:
...only x64 libraries...
...delete all sorces...reinstaling svn sorces...build again...its the same error...

Edited by lulo, 29 April 2012 - 04:10 AM.

  • 0
:banger: :P :i-m_so_happy:

#2 leper

leper

    Triplicarius

  • WFG Programming Team
  • 533 posts

Posted 29 April 2012 - 05:41 PM

Thanks for reporting this. The issue is resolved in r11695.
  • 0

Georg Kilzer [ aka leper ]
Wildfire Games Programmer
Contact me: leper@wildfiregames.com

Support Wildfire Games!


#3 lulo

lulo

    Discens

  • Community Members
  • Pip
  • 36 posts

Posted 29 April 2012 - 07:21 PM

Thx...working...build and playng new again...:ok:(y):D
  • 0
:banger: :P :i-m_so_happy: